MENUTop
Scroll

Yoga Weekend Ameland

Zomaar een weekend ertussenuit naar één van de mooiste stukjes Nederland, namelijk het waddeneiland Ameland. Een eiland met veel natuur, rust en ruimte. De ultieme plek om tot jezelf te komen. Dompel je onder in de uitgebreide yogalessen, gegeven door Manita Schwillens, volgens de Iyengar Yoga methode waarin zowel aandacht zal zijn voor het beoefenen van asana's (houdingen) als ook voor pranayama (adem) en filosofie.

We verblijven in een luxe, zeer comfortabele villa, van alle gemakken voorzien en op loopafstand van het strand.

Voor de innerlijke mens wordt gezorgd waarbij seizoensgericht, gebalanceerd en vegetarisch het eten en drinken verzorgd zal worden.

Wat wil je nog meer? Ga je mee?

Details

Datum:
van vrijdag 26 januari 2024 t/m zondag 28 januari 2024
Locatie:
Programma:
Klik hier voor het programma
Vrijdag 26 januari 2024
Rond 15:00 - Aankomst en welkom (hapje & drankje)
Rond 17:00 tot 18:30 - Yoga
Rond 19:00 - Diner
Zaterdag 27 januari 2024
Rond 7:30 - Licht ontbijt
Rond 8:30 tot 10:30 - Yoga
Rond 11:00 - Brunch
Rond 17:00 tot 18:30 - Yoga
Rond 19:00 - Diner
Zondag 28 januari 2024
Rond 7:30 - Licht ontbijt
Rond 8:30 tot 10:30 - Yoga
Rond 11:00 - Brunch
Rond 12:00 - Afsluiting en vertrek
Prijs:
 • 405,-
 • Inclusief verblijf
 • Verblijf samen met een mededeelnemer op een 2-persoonskamer in de Wagenschuur van De Hofstede
 • Een fiets tot je beschikking
 • Ontbijt & diner (vegetarisch)
 • Circa 8 uur yoga gedurende de gehele retreat
Niet inbegrepen:
 • Bootticket naar Ameland en reis naar Holwerd (Friesland). Dit geschiedt met eigen vervoer.
Maximum:
 • 10 deelnemers
Betaling:
 • Per bank
 • Betalingsverzoek
Aanmelden:
Ga je mee?
Je kan je tot uiterlijk 27 december 2023 aanmelden middels onderstaand formulier of door te bellen naar +31 6 53 77 48 75.
De aanbetaling bedraagt 190,-.
De restbetaling van 215,- graag uiterlijk 12 januari 2024 voldoen.
 • Voor de algemene voorwaarden betreffende aanmelding en annulering verwijzen we naar artikel 2.5 van de Algemene Voorwaarden.
 • Mede mogelijk gemaakt door
  Retreat Aanmeldformulier

  Door het verzenden van deze aanmelding ga ik akkoord met de voorwaarden vermeld in artikel 2.5 van de Algemene Voorwaarden.

  Referenties
  • Retreats
   Ik kijk terug op een heerlijk yogaweekend op Ameland met Manita en Lobke. Twee lieve bevlogen vrouwen die een prachtig weekend samen hebben gecreëerd. Het gehele weekend word je in de watten gelegd met de heerlijkste gerechten. Allemaal vers bereid en je proeft de liefde en aandacht die Lobke erin stopt. Aan alles is gedacht: aan het eind van de middag start de yoga en reken maar dat je niet met een lege maag naar de les vertrekt!
   Tijdens dit weekend maakte ik voor het eerst kennis met Iyengar yoga. Manita is gedreven, heeft veel kennis en ervaring en weet je uit te dagen. Maar als iets niet gaat, reikt zij meteen een andere optie aan, heel fijn! Tijdens het lesgeven heeft Manita oog voor iedereen. Ze corrigeert en helpt je op een prettige manier en je voelt meteen als ze bij je langs is geweest (ah, zo moet het blok liggen!). Ik vond het bijzonder om te ervaren wat de yoga met mij deed. Naar het thuisfront appte ik al: ik kom denk ik 10 cm langer terug! 😄 Zoveel deed de yoga met mij. De lessen waren heel afwisselend met ook herstellende yoga.
   Het verblijf is een prachtige, ruime, sfeervolle plek met zicht op de vuurtoren die 's avonds natuurlijk extra mooi was. Maar ook de yogaruimte (paar minuutjes fietsen van je verblijf en ja ook aan een fiets was gedacht!) was heel prettig en sfeervol. Alles was aanwezig, je hoefde alleen maar je yogakleding bij je te hebben.
   En in het kader aan alles was gedacht: toen het weekend ten einde kwam had Manita voor iedereen een persoonlijke kaart geschreven en een prachtige herinnering voor mee naar huis.
   Kortom, een yogaweekend op Ameland met Manita en Lobke is een groot cadeau aan jezelf!
   Lianne Bruins
   Deelnemer Yoga Weekend Ameland 2023
  • Retreats
   Ik heb een heel fijn Iyengar yoga weekend op Ameland gehad. De beide locaties waren top! Zowel het logeeradres als de yogaruimte. Het vegetarische eten was ook heel lekker en van heel goede kwaliteit. Ook ‘vergeten’ groenten waren een verrassing.Manita haar lessen waren van goede opbouw. Ze hield ons scherp in de gaten😉 Kortom voor herhaling vatbaar.
   Liefs van Margriet ut Ljouwert.
   Margriet Moning
   Deelnemer Yoga Weekend Ameland 2023
  • Retreats
   Afgelopen weekend mijn eerste yoga retraite mogen meemaken. Heerlijk was het! Er werd goed voor ons gezorgd, aan alles was gedacht. Bij aankomst stonden de fietsen, een welkomsthapje- en drankje klaar. De kookkunsten van Lobke zijn een genoegen voor het oog en voor de innerlijke mens. Heerlijk gegeten! De Iyengar Yoga door Manita voelt zoals altijd fijn, stilstaan bij de filosofie van Iyengar Yoga en bezig zijn met de verschillende asana's.

   Al met al hebben deze lieve dames gezorgd voor een fantastisch weekend!
   Bedankt! Elsa
   Elsa Otten
   Deelnemer Yoga Weekend Ameland 2023