MENUTop

Yoga Retreat

Reserveer nu jouw plek voor de retreat 2025!
Datum:
van vrijdag 24 januari 2025 t/m zondag 26 januari 2025
Locatie:
Prijs:
 • 410,-
 • Inclusief verblijf
 • Verblijf samen met een mededeelnemer op een 2-persoonskamer in de Wagenschuur van De Hofstede
 • Een fiets tot je beschikking
 • Licht ontbijt, brunch & diner (vegetarisch)
 • Circa 7 uur yoga gedurende de gehele retreat
Niet inbegrepen:
 • Bootticket naar Ameland en reis naar Holwerd (Friesland). Dit geschiedt met eigen vervoer.
Niet inbegrepen:
 • Mogelijkheid tot het bijboeken van een extra overnachting van do. 23/1 - vr. 24/1 (alleen accommodatie) voor € 60,-
Mede mogelijk gemaakt door
Retreat Reserveringsformulier
Referenties
 • Een yoga retraite op Ameland is een kado aan jezelf. Een heerlijk weekend boordevol fijne yogasessies, mooie ontmoetingen en superlekker vegetarisch eten. In de vrije uren ook lekker wat tijd om het eiland op de fiets of al wandelend te ontdekken. Manita heeft het programma tot in de puntjes geregeld, je wordt volledig ontzorgd en dát in een heel prettige en aangename sfeer. Als het kan, ga ik volgend jaar graag wéér mee!
  Ester Riemersma
  Deelnemer Yoga Weekend Ameland 2024
 • Ik kijk terug op een heerlijk yogaweekend op Ameland met Manita en Lobke. Twee lieve bevlogen vrouwen die een prachtig weekend samen hebben gecreëerd. Het gehele weekend word je in de watten gelegd met de heerlijkste gerechten. Allemaal vers bereid en je proeft de liefde en aandacht die Lobke erin stopt. Aan alles is gedacht: aan het eind van de middag start de yoga en reken maar dat je niet met een lege maag naar de les vertrekt!
  Tijdens dit weekend maakte ik voor het eerst kennis met Iyengar yoga. Manita is gedreven, heeft veel kennis en ervaring en weet je uit te dagen. Maar als iets niet gaat, reikt zij meteen een andere optie aan, heel fijn! Tijdens het lesgeven heeft Manita oog voor iedereen. Ze corrigeert en helpt je op een prettige manier en je voelt meteen als ze bij je langs is geweest (ah, zo moet het blok liggen!). Ik vond het bijzonder om te ervaren wat de yoga met mij deed. Naar het thuisfront appte ik al: ik kom denk ik 10 cm langer terug! 😄 Zoveel deed de yoga met mij. De lessen waren heel afwisselend met ook herstellende yoga.
  Het verblijf is een prachtige, ruime, sfeervolle plek met zicht op de vuurtoren die 's avonds natuurlijk extra mooi was. Maar ook de yogaruimte (paar minuutjes fietsen van je verblijf en ja ook aan een fiets was gedacht!) was heel prettig en sfeervol. Alles was aanwezig, je hoefde alleen maar je yogakleding bij je te hebben.
  En in het kader aan alles was gedacht: toen het weekend ten einde kwam had Manita voor iedereen een persoonlijke kaart geschreven en een prachtige herinnering voor mee naar huis.
  Kortom, een yogaweekend op Ameland met Manita en Lobke is een groot cadeau aan jezelf!
  Lianne Bruins
  Deelnemer Yoga Weekend Ameland 2023
 • Ik heb een heel fijn Iyengar yoga weekend op Ameland gehad. De beide locaties waren top! Zowel het logeeradres als de yogaruimte. Het vegetarische eten was ook heel lekker en van heel goede kwaliteit. Ook ‘vergeten’ groenten waren een verrassing.Manita haar lessen waren van goede opbouw. Ze hield ons scherp in de gaten😉 Kortom voor herhaling vatbaar.
  Liefs van Margriet ut Ljouwert.
  Margriet Moning
  Deelnemer Yoga Weekend Ameland 2023
 • Afgelopen weekend mijn eerste yoga retraite mogen meemaken. Heerlijk was het! Er werd goed voor ons gezorgd, aan alles was gedacht. Bij aankomst stonden de fietsen, een welkomsthapje- en drankje klaar. De kookkunsten van Lobke zijn een genoegen voor het oog en voor de innerlijke mens. Heerlijk gegeten! De Iyengar Yoga door Manita voelt zoals altijd fijn, stilstaan bij de filosofie van Iyengar Yoga en bezig zijn met de verschillende asana's.

  Al met al hebben deze lieve dames gezorgd voor een fantastisch weekend!
  Bedankt! Elsa
  Elsa Otten
  Deelnemer Yoga Weekend Ameland 2023