MENUTop
Scroll

Yoga Workshops

Iyengar Yoga Lelystad organiseert regelmatig yoga workshops. Een mooie verdieping van je yoga practice of juist om eens kennis te komen maken met Iyengar Yoga. Je werkt langer en intensiever dan in een reguliere les en je merkt daardoor vooruitgang in concentratie en lichaamsbewustzijn. Pranayama, anatomie en filosofie zijn onderdeel van de workshop. De workshops zijn zowel voor de beginnende als meer ervaren yogi.

Workshops Agenda

Datum
Tijd
Workshop
Zaterdag 29 april 2023
11:00 - 16:30
Yoga Kurunta - In de Touwen
Thema van deze workshop
Een verdiepende yoga workshop in de prachtige ruimte van Integratief Gezondheidscentrum De Ruimte in Broek in Waterland. De touwen aan de wand, zo kenmerkend voor een Iyengar studio, hangen hier! Yoga Kurunta is een onderdeel van Iyengar yoga. Maak gebruik van de zwaartekracht om meer, en gemakkelijker strekking in houdingen te ervaren!  

Tijdens de workshop komen een aantal houdingen aan bod waar we dieper op ingaan met behulp van de touwen. Je zult ervaren hoe je je lichaam meer opent en je wervelkolom meer verlengt. Daarnaast maakt het houdingen meer toegankelijk (met name de achteroverbuigingen en de omgekeerde houdingen. Het werkt zeer effectief in het verbeteren van het begrip van bepaalde houdingen. Zowel actieve, als ontspannende houdingen komen aan bod.
 
- Tussendoor zal er een heerlijke veganistische lunch geserveerd worden.
- Vervoer in onderling overleg, zodat er eventueel met elkaar meegereden kan worden. 
** Deze workshop wordt op een andere locatie gegeven, namelijk: Integratief Gezondheidscentrum De Ruimte, Overlekergouw 1, Broek in Waterland

Details

Waar:
  • Praktijk & Yoga Studio De Zonnecirkel, Schepenen 9, Lelystad
  • Indien anders aangegeven
Prijs per workshop:
  • 80,-
  • n.t.b.
Betaling:
  • Per bank
  • Betalingsverzoek
Aanmelden:
Telefonisch op +31 6 53 77 48 75 of middels onderstaand formulier
*** De workshop gaat door bij een minimum van 8 personen ***
Workshop Aanmeldformulier